Lataa uusimmat ohjeet pdf-tiedostoina.

Käyttöönottopöytäkirja

Ohje GSM - Etähallintaan

 

 

 

 

KATSO TÄRKEIMMÄT OPASVIDEOT TÄSTÄ!

 

 

 

 

 

 

Usein kysytyt kysymykset

 

 Voiko järjestelmän asentaa olemassa olevaan taloon?

Vastaus: Tätä järjestelmää ei valitettavasti voi jälkiasentaa, koska ilmaisimet vaativat johdotustöitä. Järjestelmä on suunniteltu uusiin omakotitaloihin.

 

Voinko asentaa järjestelmän itse rakenteilla olevaan talooni?

Vastaus: Järjestelmä liitetään kiinteästi sähköverkkoon, joten asennuksen saa tehdä vain sähköalan ammattihenkilö. Asennus kannattaa teettää samalla urakoitsijalla, joka tekee talon sähköurakan. Kaikki omakotitaloja tekevät sähköurakoitsijat voivat normaaleiden työvaiheiden yhteydessä asentaa myös Älykoti -järjestelmän. Taikasähkön tekninen tuki palvelee tarvittaessa.

 

Miten Taikasähkön järjestelmä poikkeaa markkinoilla olevista tuotteista?

Vastaus: Älykodin suosio perustuu kolmeen tekijään. Järjestelmä on poikkeuksellisen helppo asentaa, helppo käyttää ja hinta on ominaisuuksiin nähden edullinen. Taikasähkön järjestelmä on kehitetty yhdessä omakotitaloihin erikoistuneiden sähköurakoitsijoiden ja talotehtaiden kanssa.

 

Miten järjestelmä ohjelmoidaan käyttöönotossa?

Vastaus: Järjestelmän käyttöönottoon ei liity mitään ohjelmointeja. Kun sähköasentaja kytkee viimeisen johdon paikoilleen niin järjestelmä on käyttövalmis. Keskusyksikköön voit näppäillä ainoastaan oikean kellonajan, puhelinnumeron johon hälytysviestit lähetetään sekä normaaliin käyttöön liittyvän autolämmityksen ajastuksen.

 

Voiko järjestelmän asentaa uuteen kerros- tai rivitaloon?

Vastaus: Voi asentaa, mutta kerros- ja rivitaloihin suunniteltu järjestelmä poikkeaa hiukan omakotitalon järjestelmästä. Näissä ns. taloyhtiömalleissa sireenin tilalle asennetaan punainen vilkkuvalo. Lisäksi toiminnot eroavat hiukan mm. autolämmityksen ohjauksen osalta. Tilauksen yhteydessä tulee mainita mikäli järjestelmä asennetaan kerros- tai rivitaloon. Yleensä suuremmissa kohteissa laitetoimituksista sovitaan projektikohtaisesti tilaajan kanssa.

 

 

 

 

 

Mikäli kysymykseesi ei löytynyt vastausta, kirjoita se alla olevaan tekstikenttään.

Vastaamme sähköpostilla mahdollisimman pian.

 

Nimi *
Yritys *
Puhelin *
Sähköposti *
Viesti